Taktvätt Norrtälje

Taktvätt Norrtälje – vi ger ditt tak ny glans

Är ditt tak i behov av en rejäl uppfräschning? Vi tvättar ditt tak noga och behandlar det mot mossa, alger, mögel med mera. Vi ser till att all påväxt försvinner och att taket blir rent och snyggt. Välkommen att kontakta oss för en noggrann och effektiv taktvätt i Norrtälje.


Tvätta ditt tak och förläng livslängden

Är du hus- eller fastighetsägare eller sitter du i styrelsen i bostadsrättsföreningen? Då rekommenderar vi att du skänker en tanke till taket. Vi rekommenderar kontinuerlig taktvätt och behandling för att skapa ett bestående skydd som förlänger takets livslängd. Våra erfarna och kunniga takarbetare kan tvätta och behandla ditt tak en gång vartannat år – och dessutom höja priset på huset eller fastigheten på köpet.

Taktvätt Norrtälje – så här går det till

  • Besiktning. Vi besiktigar taket noga för att bedöma vilket skick det är i. Har taket omfattade skador kan det vara nödvändigt att ta bort hela taktäckningen. Men om det bara är begränsade skador så är det i regel inga problem att kombinera taktvätt med utbyte av skadade delar.

  • Högtryckstvätt. Vi tvättar sedan taket med en specialanpassade högtryckstvätt. Vi är alltid noga med att inget vatten ska tränga in under pannorna och skada papp och läkt.

  • Bekämpningsmedel. Vi behandlar taket med ett speciellt medel som motverkar alger och mossa och tar död på all växtlighet. Denna behandling gör att taket garanterat är rent innan en eventuell målning. Taket ska torka i några dagar efter behandlingen, hur länge beror på den aktuella väderleken.

Om det behövs så målar vi även taket. Renovering, rensning av rännor och stuprör, reparationer, taksäkerhet – vi är mångsidiga proffs när det handlar om tak i Norrtälje.

Ditt val av taktvättare i Norrtälje