Papptak Norrtälje

En erfaren specialist på papptak i Norrtälje

Välkommen till specialisten på papptak. Vi lägger varje år stora ytor papptak åt ett stort antal kunder i Norrtälje med omnejd. Vi lägger tak till kunder av alla slag – fastighetsägare, byggföretag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Vi lägger papptak av högsta kvalitet på olika typer av byggnader som fritidshus, Attefallshus, kontor, butiker och garage men även på villor och komplementsbyggnader som förråd och uthus.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert på ett papptak. Vi kan utlova högsta material på såväl material som arbetsinsats och dessutom är vi försäkrade och lägger självklart stor vikt på taksäkerheten.


Papptak – ett kostnadseffektivt och hållbart material

Det finns många fördelar med att lägga papptak på en byggnad. Korrekt installerat är det ett material som håller i många år. Papptak är dessutom enkelt och snabbt att lägga och kostar mindre än andra takmaterial.

Dessutom går utvecklingen framåt när det handlar om papptak. Ett högkvalitativt papptak som underhålls ordentligt kan hålla i så länge som 30 år. Mycket prisvärd i långa loppet helt enkelt.

taktvätt Norrtälje

En pålitlig leverantör av papptak

Som företag är vi stora nog för att vara en pålitlig leverantör av taktjänster och produkter men samtidigt litet nog för att vara flexibla och lyhörda.

Som nämnt ovan har utvecklingen gått starkt framåt när det handlar om papptak. Numera fungerar det utmärkt att lägga även på större byggnader som industrifastigheter och föreningslokaler. Det går även utmärkt att lägga papptak på fastigheter med en liten taklutning. Papptak håller tätt oavsett vilken riktning det blåser från, isolrer bra samtidigt som de är lätta och smidiga att hantera.

Ditt val av takläggare i Norrtälje