Om oss

Vi är en kunnig och erfaren takläggare som som både renoverar och lägger nya tak i Norrtälje och Uppsala och därimellan.

Vi kan hjälpa till med plåttak, papptak, tegel och betongtegel. Vilket tak du än behöver så kan du vända dig till oss. Vi kan allt som man behöver veta när det gäller tak efter att byggt upp en framgångsrik verksamhet. Våra proffsiga takläggare har lagt många tak genom åren och har en gedigen erfarenhet som är guld värd när vi utför våra arbeten. Vi kan de olika takens egenskaper och kan efter en inledande besktning av ditt tak erbjuda rådgivning vad som passar bäst hos dig.

Entreprenad

Tack vare våra kontakter i branchen kan vi också erbjuda tjänster som elektriker, rörmokare, markarbeten. Vi har ett stort kundfokus och tar både små och stora uppdrag åt privatpersoner, BRF:er som företag. 

Snabbhet och noggrannhet i fokus

Vårt snabba och noggranna sätt att lägga tak gör skillnad – du får alltid hjälp av en välutbildad och erfaren yrkesman och vi lämmar alltid bra garantier. Vi använder material av högsta kvalitet och arbetar systemastiskt och noggrant. Våra takprodukter har snabbt blivit storsäljare och fått ett mycket gott renommé.

Som sagt, tak, inklusive hängrännor och andra säkerhetsprodukter är vår specialitet, men vi renoverar även befintligt tak så det blir som nytt. Vi är väldigt måna om säkerheten och utför vårt arbete enligt byggbranschens gängse säkerhetsföreskrifter.

Intresserad av ett nytt tak? Du är välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri kalkyl. Vill du veta mer så lämnar vi dessutom gärna ut referenser från tidigare kunder.

Ditt val av takläggare i Norrtälje