Takrenovering Norrtälje

Erfarna takrenoverare i Norrtälje

Att utföra en takrenovering är ett omfattande arbete och inget man bör göra på egen hand som lekman. Om du anlitar oss för att utföra en takrenovering i Norrtälje får du ett säkert och väl utfört arbete som kommer att stå sig och hålla klassen en lång tid framöver. Vi utför kompletta och värdehöjande takrenoveringar med kvalitetsgaranti på såväl arbete och material.

Det är viktigt att se över taket med jämna mellanrum så att det inte ska drabbas av skador som kan orsaka fuktskador och andra problem i huset. Vi har lång erfarenhet av att renovera tak och kan avgöra vilka åtgärder som är lämpliga för ditt tak. Vi rekommenderar att du inte skjuter fram renoveringen – om du låter problemen växa kan det bli väldigt dyrt i längden.


Vi erbjuder kostnadsfri besiktning

Det är inte alltid lätt att upptäcka problem med taket på egen hand så vi rekommenderar att du låter oss göra en professionell besiktning av taket för att säkerställa att det inte är för slitet eller skadat . Vi kommer ut till dig och kontrollerar ditt tak så snart som möjligt – givetvis kostnadsfritt.

Vid en takrenovering kan vi byta ut skadade delar av taket eller så byter vi ut hela taket. Låt oss genomföra en takrenovering så ökar vi takets livslängd och husets värde. Vi har stor vana av att arbeta med alla typer av tak –tegel, plåt, betongtegel, papp med mera. Taksäkerheten är också i fokus för oss, det går inte att vara nog försiktig när man arbetar med tak.

Kontakta oss redan idag om du är i behov av en takrenovering i Norrtälje. Vi svarar gärna på dina frågor!

Ditt val när det är dags för takrenovering i Norrtälje