Takmålning Norrtälje

Takmålning som skyddar ditt tak i Norrtälje

Börjar taket bli slitet? Vill du undvika rost, mossa och kostsamma renoveringar av taket och hela huset? Låt då istället oss utföra en takmålning. Att måla om taket är ett av de bästa sätten att ta hand om ett tak. En takmålning skyddar taket och ökar värdet på hela fastigheten.

Vi erbjuder kostnadsfri besiktning och offert för takbehandling med kvalitetsgaranti – välkommen att kontakta oss redan idag!


Slipp problem med hjälp av takmålning

Professionellt underhåll i form av takmålning är ett mycket bra sätt att slippa framtida problem med ett tak. Vi rekommenderar ommålning av ett tak vart tionde år om du vill hålla ditt tak i bästa möjliga skick.

Alla våra medarbetare är kunniga och erfarna takexperter som kan sitt jobb – oavsett om det handlar om betongpannor eller plåttak. Vi utför våra arbeten i Norrtälje med omnejd.

takmålning Norrtälje

Ge taket ett rejält ansiktslyft

Ett plåttak utsätts för stora påfrestningar på grund av nederbörd, vind och de stora temperaturskillnader vi har uppe i norr. Detta kan leda till att takfärgen flagnar vilket i sin tur kan leda till rost, sprickor och läckage. Med hjälp av en takmålning kan du ge ditt plåttak ett rejält ansiktslyft samtidigt som du ökar dess livslängd. Värdet på huset kan också få sig ett rejält uppsving med hjälp av en takmålning.

När är det dags att måla om taket? Detta beror förstås mycket på vilken typ av tak det är fråga om. Ett plåttak bör exempelvis undersökas regelbundet. Om färgen börjar flagna är det dags att göra något då färgen är det enda som skyddar plåten från rost. Om du väntar och låter rosten få fritt spelrum kan du tvingas till en betydligt mer krävande takrenovering så småningom.

Behöver ditt tak en översyn? Välkommen att kontakta oss – experten på takmålning i Norrtälje.

Ditt val av takmålare i Norrtälje