Vi lägger tak som håller länge

Om oss

Plåttak, stålplåt eller betongtegel? Vilket tak du än behöver så kan du vända dig till oss. Vi kan allt som man behöver veta när det gäller tak efter att byggt upp en framgångsrik verksamhet.

Våra proffsiga takläggare har lagt över 1000 tak, en erfarenhet som är guld värd nu när vi har tagit steget till Sverige och startat ett huvudkontor med lager i Stockholm.

Snabbhet och noggrannhet i fokus

Vårt snabba och noggranna sätt att lägga tak är unikt för den svenska marknaden – du får alltid hjälp av en välutbildad och erfaren yrkesman och vi lämmar alltid bra garantier. Att material är av högsta kvalitet kan vi också intyga. Våra takprodukter har snabbt blivit storsäljare och fått ett mycket gott renommé.

Som sagt, tak, inklusive hängrännor och andra säkerhetsprodukter är vår specialitet, men vi renoverar även fasader samt byter ut fönster och dörrar för den som behöver. Vi är väldigt måna om säkerheten och utför vårt arbete enligt byggbranschens gängse säkerhetsföreskrifter.

Intresserad av ett nytt tak? Du är välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri kalkyl. Vill du veta mer så lämnar vi dessutom gärna ut referenser från tidigare kunder.